VVS TJEK

VVS priser fra 640 ,- i timen

Her får du ingen skjulte gebyrer.

Få en professionel fagmand til at lave et vvs tjek af din bolig i Holbæk og omegn.
Vi laver et grundigt og sikkert vvs eftersyn af dine installationer.

Hvad går et VVS tjek ud på?

Inden du får solgt din bolig, kan det være en fornuftig beslutning, at få en autoriseret fagmand til at lave et VVS tjek. Vi undersøger alle indendørs vvs installationer for eventuelle fejl og mangler, og sørger for, at de lever op til gældende lovgivning.
 
Når vi udfører et vvs eftersyn, laver vi ingen reparationer eller udskiftninger.
Der er tale om en afprøvning af alt indendørs sanitet. Det gør vi for at se, om alt virker optimalt og korrekt. Efter gennemsynet får du tilsendt en tilstandsrapport på e-mail, hvor du vil se en fuld reportage over forholdene af dine installationer. Samtidig er rapporten din dokumentation for, at du har haft en professionel fagmand på besøg.
Når vi udfører gennemsynet, tjekker vi følgende

 • Brusehoveder
 • Badekar og brusekabiner
 • Vandhaner og håndvaske
 • Termometre og varmeapparater

 

Disse installationer er ikke en del af eftersynet:

 • Kloakker og nedløbsriste
 • El-apparater
 • Køleskab og mikroovn (ikke vvs relateret)
 
Hos Sandkær VVS kører vi ud til Holbæk og omegn, heriblandt Roskilde, Lejre, Hvalsø og Kirke Hyllinge. Her kan vi hjælpe med at lave et vvs tjek i din bolig. 

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Grundigt VVS eftersyn af apparater

  gasfyr

  Siger loven, at jeg skal have lavet et vvs tjek af en professionel fagmand?

  Nej, loven siger ikke at du skal, men er du ejer af enten andel- eller ejerbolig, så står du til ansvar for eventuelle fejl og mangler,
  hvis det bliver opdaget. Det kan blive en dyr fornøjelse, og derfor er det fornuftigt at få en professionel fagmand ud, til at foretage et VVS tjek af din bolig,
  inden du sætter boligen til salg. I øvrigt, kan ulovlige installationer være til fare for dig og andre. At fikse ulovlige sanitetsapparater selv kan både være risikabelt og blive en dyr fornøjelse. Derfor anbefaler vi stærkt, at du får en autoriseret VVS´er til at efterse din boligs vvs apparater.
   
  Ansvaret bliver vores i det øjeblik, du får os ud til at gennemse dine vvs installationer. Med andre ord, så sendes regningen til os, hvis vi overser fejl og mangler, når vi udfører vvs tjekket. Der er altså penge at spare, og samtidig undgår du en masse besvær med lovgivningen.
  Du er derfor i trygge hænder, når du får os ud til at lave et grundigt vvs eftersyn af din bolig.
   
  Det er en skam at blive mødt med ulovlige installationer, når du er ved at sælge din bolig. Vi hjælper dig i god tid med at få opdaget eventuelle mangler i dine vvs apparater. Tag kontakt til os nu, så vi kan få aftalt tid til et vvs tjek.

  Få en god pris på gennemsyn af dine vvs installationer

  Boliger har forskellige størrelser og indretninger. De sanitære installationer er også forskelligt placeret og installeret, og derfor afhænger prisen også af det.
  Ønsker du et nøjagtigt bud på et grundigt vvs tjek, så kontakt os i dag og få en god pris til din opgave.
   

  Få et godt tilbud på et VVS tjek

  Toilet

  Indhent et tilbud