VVS Lejre

Vi kan udføre dit VVS-arbejde i Lejre og omegn

Vi kan tilbyde følgende til dig:

Lyder det spændende for dig? Kontakt os helt uforpligtende i dag. Så står vi for dit VVS i Lejre.

Fagmænd til dit VVS i Lejre

Vi er dine lokale fagmænd til dit VVS' i Lejre

Skal du bruge en kompetent VVS i Lejre og omegn, som med garanti kan opfylde dine behov for ombygning, tilbygning eller renovering?

Sandkær VVS har over 25 års erfaring som autoriseret VVS’er i branchen, og har derfor ekspertisen til at hjælpe dig, uanset om du skal have lavet nyt køkken, gasfyr, badeværelse, udskiftet radiatorer eller installeret gulvarme til hjemmet.

Vores VVS firma i Lejre servicerer på daglig basis private og erhvervsdrivende i Lejre og omegn. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du skal have udført kvalitets VVS-arbejde.

Hos os vil du altid være i centrum, da det er vigtigt for os at vores kunder er trygge, når de samarbejder med os. For os er en aftale en aftale, derfor overholder vi altid alle detaljer og er gennemsigtige omkring alt fra start til slut i forløbet. Vi informerer dig om alt fra leveringstid, priser og arbejdsopgaver, så du altid har overblik over situationen. 

Af samme årsag, er det vigtigt for os forventningsafstemme med dig inden påbegyndt arbejde, så begge parter er indforstået og enige omkring alle detaljer i aftalen.

Synes du det lyder interessant? Så kontakt os i dag på tlf. 23 24 24 24 og få et uforpligtende og attraktivt tilbud på dit VVS arbejde i Lejre.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Vi tilbyder VVS arbejde til hele Lejre

  Vi er hos Sandkær VVS altid klar til at hjælpe dig, når du er på udkig efter en professionel VVS – til både de små og store opgaver. 

  Vi har i løbet af de seneste 25 år hjulpet utallige kunder i Lejre med autoriseret VVS. Der findes derfor ikke en opgave, som vores dygtige medarbejdere ikke kan klare. Du kan derfor trygt stole på et veludført resultat, når vores veludannede fagfolk rykker ud til din bopæl eller virksomhed. 

  Vil du have håndværk i højeste kvalitet til en god pris? Så tøv endelig ikke med at kontakte os helt uforpligtende. Vi tilbyder professionel sparring og rådgivning til din VVS opgave i Lejre og omegn. Vi lytter til dine behov og ønsker, så du altid opnår et tilfredsstillende resultat.

  Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis du gerne vil blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med din specifikke opgave. I mellemtiden kan du her på siden læse om nogle af de services, som vi kan udføre indenfor VVS-faget i Lejre. 

  Vores dygtige specialister kan uden tvivl hjælpe dig videre med dit VVS projekt, selv hvis den ikke er nævnt her på siden. Kontakt os allerede i dag og udnyt vores kompetencer indenfor VVS arbejde i Lejre og omegn. 

  Facebook

  ★★★★★

  Nyt toilet

  Sandkær vender altid tilbage, få timer efter at jeg har kontaktet ham. Skrev på SMS fredag ang. et nyt toilet. Han sendte billeder og fast tilbud en time senere. Og tirsdag står det nye toilet hos os. Hurtigt, rent, og til den aftalte pris…TAK!
  Anne
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Flytning af en radiator og vandudtag

  Kvaliteten på arbejdet er helt i top og Jespers drenge var høftlige og udførte arbejdet professionelt inkl. oprydning. Kan godt anbefale Sandkær VVS.
  Helgi
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  VVS i hele mit hus

  Sandkær VVS udførte et flot stykke VVS arbejde, da jeg byggede mit hus for 12 år siden. Jeg har brugt Sandkær VVS lige siden, og i alle de år har Jesper Sandkær altid overholdt aftaler, altid holdt prisen og altid været meget omhyggelig med at afstemme forventninger, når jeg skulle have udført VVS arbejde.
  Ole
  via Anmeld håndværker
  Google

  ★★★★★

  Fak for god service

  Mange tak for den rigtige gode og hurtige service! Ville helt klart anbefale Sandkær vvs til andre
  Jane
  via Google

  ★★★★★

  Super god service

  Vi har fået lavet vores badeværelse af Sandkær VVS. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Service, kvalitet og kommunikation har været helt i top. Badeværelset er blevet lavet på den aftalte tid til den aftalte pris. Undervejs i forløbet har vi oplevet stor imødekommenhed og fleksibilitet. Jeg vil klart anbefale Sandkær VVS til alle, der står og har brug for en pålidelig og dygtig VVS’er, der også kan stå for totalentreprise.
  Jens
  via Google

  ★★★★★

  Super vvs arbejde

  Udfører perfekt vvs arbejde – til aftalt tid, pris og kvalitet. Anbefaling herfra
  Thøger
  via Google

  Kontakt vores VVS Lejre i dag

  Synes du vores VVS i Lejre lyder spændende? Så tøv endelig ikke med at kontakte os i dag på tlf. 23 24 24 24, e-mail, gennem vores kontaktformular eller på facebook. Vi står klar til at hjælpe dig året rundt. 

  Vores dygtige håndværkere har stor passion for alt indenfor VVS-faget. Vi kan derfor altid give dig professionel rådgivning til din situation. Vi lytter til dine behov og ønsker, så du altid opnår dit ønskede slutresultat – hver gang. 

  Vælg Sandkær VVS i Lejre til din næste opgave og udnyt vores erfarne og professionelle medarbejderes kompetencer. 

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Stor passion for alt indenfor VVS-faget

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Vores VVS Samarbejdspartnere

  Vores VVS Samarbejds-partnere

  Vores faste samarbejdspartnere involverer blandt andre: