VVS Lejre

Vi kan udføre dit VVS-arbejde i Lejre og omegn. Der er ingen opgave, som vores erfarne fagfolk ikke kan løse.

Med mere end 25 års erfaring og en masse gode kundeanmeldelser, ved vi hvad der skal til, for at levere kvalitet.

VVS priser fra 640 ,- i timen

Her får du ingen skjulte gebyrer.

Lyder det spændende for dig? Kontakt os helt uforpligtende i dag. Så står vi for dit VVS i Lejre.

Fagmænd til dit VVS i Lejre

Vi er dine lokale fagmænd til dit VVS' i Lejre

Skal du bruge kompetente fagfolk, som du kan stole på opfylder dit behov? Så er Sandkær VVS det rette sted. Om du har behov for ombygning, tilbygning eller renovering, spiller ingen rolle for os.

Sandkær VVS  i Lejre har over 25 års erfaring som autoriseret I branchen, og har derfor ekspertisen uanset, hvad dit næste drømmeprojekt ser ud.

Vores VVS firma servicerer på daglig basis private og erhvervsdrivende – små som store opgaver. Du kan derfor altid kontakte, hvis du søger markedets bedste kvalitet til fornuftige priser.

Hos os vil du altid være i centrum, da det er vigtigt for os at vores kunder er trygge, når de samarbejder med os. For os er en aftale en aftale, derfor overholder vi altid alle detaljer og er gennemsigtige omkring alt fra start til slut i forløbet. Vi informerer dig om alt fra leveringstid, priser og arbejdsopgaver, så du altid har overblik over situationen. 

Af samme årsag, er det vigtigt for os forventningsafstemme med dig inden påbegyndt arbejde, så begge parter er indforstået og enige omkring alle detaljer i aftalen.

Synes du det lyder interessant? Så kontakt os i dag på tlf. 23 24 24 24 og få et uforpligtende og attraktivt tilbud på dit VVS arbejde i Lejre.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Vi tilbyder VVS arbejde til hele Lejre

  Vi er hos Sandkær VVS altid klar til at hjælpe dig, når du er på udkig efter en professionel VVS – til både de små og store opgaver. 

  Vi har i løbet af de seneste 25 år hjulpet utallige kunder i Lejre med autoriseret VVS. Der findes derfor ikke en opgave, som vores dygtige medarbejdere ikke kan klare. Du kan derfor trygt stole på et veludført resultat, når vores veludannede fagfolk rykker ud til din bopæl eller virksomhed. 

  Vil du have håndværk i højeste kvalitet til en god pris? Så tøv endelig ikke med at kontakte os helt uforpligtende. Vi tilbyder professionel sparring og rådgivning til din VVS opgave i Lejre og omegn. Vi lytter til dine behov og ønsker, så du altid opnår et tilfredsstillende resultat.

  Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis du gerne vil blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med din specifikke opgave. I mellemtiden kan du her på siden læse om nogle af de services, som vi kan udføre indenfor VVS-faget i Lejre. 

  Vores dygtige specialister kan uden tvivl hjælpe dig videre med dit VVS projekt, selv hvis den ikke er nævnt her på siden. Kontakt os allerede i dag og udnyt vores kompetencer indenfor VVS arbejde i Lejre og omegn. 

  Kontakt vores VVS Lejre i dag

  Synes du vores VVS i Lejre lyder spændende? Så tøv endelig ikke med at kontakte os i dag på tlf. 23 24 24 24, e-mail, gennem vores kontaktformular eller på facebook. Vi står klar til at hjælpe dig året rundt. 

  Vores dygtige håndværkere har stor passion for alt indenfor VVS-faget. Vi kan derfor altid give dig professionel rådgivning til din situation. Vi lytter til dine behov og ønsker, så du altid opnår dit ønskede slutresultat – hver gang. 

  Vælg Sandkær VVS i Lejre til din næste opgave og udnyt vores erfarne og professionelle medarbejderes kompetencer. 

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Stor passion for alt indenfor VVS-faget

  Håndvask

  Indhent et tilbud