BADEVÆRELSE

Søger du et kompetent firma til renovering af badeværelse?

I 25 år har vi gjort vores kunders drømme til virkelighed, når det kommer til renovering eller et nyt badeværelse.

Kunderne vælger os typisk pga:

Skal vi stå for dit badeværelse? Kontakt os uforpligtende i dag

Renovering af badeværelse

Drømmer du om Renovering af badeværelse? Måske du altid har ønsket plads til et badekar, to vaske eller bare en mere moderne eller hjemlig følelse i rummet?

Uanset hvorfor du ønsker et nyt badeværelse, så står Sandkær VVS klar til at hjælpe dig.

At nå i mål med renovering af badeværelse kan være et stort projekt, der kræver de helt rette fagfolk. Vi står derfor klar til at levere en totalløsning, hvor vi sørger for koordineringen af andre nødvendige faggrupper på baggrund af vores stab af faste, kompetente samarbejdspartnere.

Men vi håndterer også mindre projektet, hvis det blot drejer sig om udskiftning af toilet, bad, armatur eller andet.

Vi har i over 25 år udført Renovering af badeværelse i Holbæk og på hele Sjælland. Når du vælger os til din opgave, kan du forvente kvalitetsarbejde til en god pris – hver gang.

Vores uddannet personale har stor fokus på troværdighed og gennemsigtighed. Du er som kunde hos os indraget i hele projektet fra A til Z. 

Alle aftaler om leveringstid, arbejdsopgaver og pris bliver altid overholdt. Vi arbejder ikke med skjulte gebyrer, så du kan altid have en god mavefornemmelse, når du anvender os.

Skal vi hjælpe med renovering af dit badeværelse? Kontakt os helt uforpligtende i dag. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

 

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Facebook

  ★★★★★

  Nyt toilet

  Sandkær vender altid tilbage, få timer efter at jeg har kontaktet ham. Skrev på SMS fredag ang. et nyt toilet. Han sendte billeder og fast tilbud en time senere. Og tirsdag står det nye toilet hos os. Hurtigt, rent, og til den aftalte pris…TAK!
  Anne
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Flytning af en radiator og vandudtag

  Kvaliteten på arbejdet er helt i top og Jespers drenge var høftlige og udførte arbejdet professionelt inkl. oprydning. Kan godt anbefale Sandkær VVS.
  Helgi
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  VVS i hele mit hus

  Sandkær VVS udførte et flot stykke VVS arbejde, da jeg byggede mit hus for 12 år siden. Jeg har brugt Sandkær VVS lige siden, og i alle de år har Jesper Sandkær altid overholdt aftaler, altid holdt prisen og altid været meget omhyggelig med at afstemme forventninger, når jeg skulle have udført VVS arbejde.
  Ole
  via Anmeld håndværker
  Google

  ★★★★★

  Fak for god service

  Mange tak for den rigtige gode og hurtige service! Ville helt klart anbefale Sandkær vvs til andre
  Jane
  via Google

  ★★★★★

  Super god service

  Vi har fået lavet vores badeværelse af Sandkær VVS. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Service, kvalitet og kommunikation har været helt i top. Badeværelset er blevet lavet på den aftalte tid til den aftalte pris. Undervejs i forløbet har vi oplevet stor imødekommenhed og fleksibilitet. Jeg vil klart anbefale Sandkær VVS til alle, der står og har brug for en pålidelig og dygtig VVS’er, der også kan stå for totalentreprise.
  Jens
  via Google

  ★★★★★

  Super vvs arbejde

  Udfører perfekt vvs arbejde – til aftalt tid, pris og kvalitet. Anbefaling herfra
  Thøger
  via Google

  Tæt dialog angående renovering

  Tæt dialog med dig angående renovering af badeværelse

  Vores store fokus på god kvalitet og resultater, der lever op til vores kunders forventninger, betyder, at vi bruger en del tid på kommunikation og forventningsafstemning med dig, inden vi starter på renovering af dit badeværelse.

  Det er enormt vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele processen. Hvorfor vi også altid underretter dig undervejs, hvis der skulle opstå udfordringer med projektet.

  På samme måde opfordrer vi altid vores kunder til at give besked undervejs, hvis der dukker spørgsmål eller bekymringer op.

  Vi har mange års erfaring med totalløsninger af badeværelser, og du kan derfor være helt sikker på et resultat, der lever op til dine drømme og håb.

  Ønsker du et tilbud på renovering af dit badeværelse?

  Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af dit badeværelse – stort som småt? Så tøv ikke med at kontakte os.

  Vi står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have, og vi hjælper gerne med uforpligtende, kompetent rådgivning.

  Vi giver gerne et tilbud på renovering af badeværelse i Holbæk og resten Sjælland – helt uforpligtende

  Renovering af badeværelse

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo