VVS ROSKILDE

Vi udfører VVS opgaver i Roskilde og omegn. Vores kunder får følgende:

Skal vi hjælpe? Så kontakt os i dag - helt uforpligtende

Din VVS i Roskilde

Vi kører ud i Roskilde og omegn

Vores vvs afdeling i Roskilde leverer service dagligt, både til private og erhverv. Med over 25 års erfaring har Sandkær VVS ekspertisen i orden. Over den tid har vi hjulpet rigtig mange kunder, og derfor lover vi, at imødekomme dine ønsker.

Dine behov vigtige for os, så vi kan skabe en tryg forbindelse. Vi sørger for, at du får alt den nødvendige information, i forhold til arbejdsopgaven, priser og levering. Sådan kan vi udarbejde den rette løsning til dig, inden vi begynder på opgaven, så vi er enige omkring alt i arbejdet.

Er der en opgave, du har brug for at få udført? Så kontakt os i dag og få et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Autoriserede fagmænd til VVS i Roskilde

  For os er faglighed og erfaring ikke det eneste, vi stiller krav til. Vi forventer desuden, at vores fagmænd kan skabe en stærk dialog med vores kunder. På den måde kan vi skabe et trygt miljø for dig. Samtidig har vi sørget for at have alle de rette uddannelser og certifikater er i orden, så vi kan løse enhver VVS opgave i Roskilde.

  Vi er 100% sikrer på, at vores specialister kan løse enhver opgave, uanset hvor svær den måtte være. Derfor garanterer vi, at vi først kører hjem, når arbejdet er fuldført til punkt og prikke.

  Skulle du være på udkig efter kvalitetsbevidst håndværk til en god pris? Så står de rette fagmænd i Roskilde klar til at fuldføre din opgave. Du får grundig sparring undervejs i processen, og vi gør alt for at du får opfyldt dine behov, så du står tilbage fuldt tilfreds.

  Ærlig VVS service og rådgivning

  Væg

  Grundig rådgivning og service til VVS i Roskilde

  Hos Sandkær giver vi vores kunder i Roskilde ærlig service og grundig rådgivning, når vi arbejder med de VVS opgaver, som kunderne får os ud til.
  Det er vigtigt, at rådgivningen er på plads, fra vi begynder på arbejdet og frem til, at vi er færdige. På den måde får vores kunder de bedst mulige betingelser.
   
  Desuden vægter vi vores faglige kompetencer højt, så du altid får leveret et godt resultat, både hvad angår små og store VVS opgaver. Vores kunder i Roskilde er glade og tilfredse for den service og de ydelser, vi udfører for dem, uanset hvor mange udfordringer vi er støt på igennem de mange år, vi har udført vvs arbejde.
   

  Dit VVS firma i Roskilde

  Sandkær VVS dækker Roskilde og omegn, hvor vi dagligt kører ud til ugentlige aftaler. Det er vigtigt, at du som kunde henvender dig til os, så vi kan få en forståelse for den opgave, som du ønsker vi skal lave. Derfor er rådgivning så afgørende for hele processen, så der kan skabes tillid imellem os.

  Desuden udvikler vores branche sig hele tiden. Derfor sørger vi for, at holde os opdateret med den nyeste viden og løsninger indenfor alt vvs arbejde. Derfor ser vi det som vores opgave at rådgive og levere den bedste service, så dine ønsker og behov bliver opfyldt.

  Vores brede viden indenfor vvs faget er også med til at styrke tilliden. Det er alts sammen noget, som kommer dig til gode. På den måde forbliver vi dit foretrukne vvs firma i Roskilde.

  Vi servicerer Roskilde og omegn

  Rørslange

  Stor passion for alt i VVS-faget

  Håndvask

  Vores VVS ydelser

  Vi laver alt lige fra et grundigt VVS tjek til installation af køkken og badeværelser i Roskilde og omegn. Udover det, så udfører vi også andre opgaver, såsom installation af varmepumper og gasfyr, så du kan få varme i hjemmet. 

  Hør nærmere hvis du skal have lavet et servicetjek. Det kan vi nemt udføre for dig, da vi har gode fagmænd klar til at servicere din opgave. 

  Kontakt os i dag på tlf. 23 24 24 24  eller info@sandkaervvs.dk og få et uforpligtende tilbud på din opgave.