VVS Hvalsø

Vi kan håndtere din VVS opgave i Hvalsø

Vores kunder får følgende hos os:

Er det interessant for dig? Så kontakt os i dag helt uforpligtende

VVS til hele Hvalsø

Vi din professionelle VVS i Hvalsø og omegn

Søger du en dygtig VVS i Hvalsø og omegn, der 100% kan løse dit VVS-arbejde? Vores professionelle medarbejdere kan løse alle opgaver indenfor ombygning, tilbygning, renovering og meget mere. 

Vi har over 25 års erfaring som autoriseret VVS’er og vi kan derfor med garanti hjælpe dig, uanset om det drejer sig om dit køkken, badeværelse, gasfyr, radiator eller installation af gulvarme. 

Vores VVS firma i Hvalsø hjælper dagligt både private og erhvervsdrivende kunder. Du har derfor altid mulighed for at kontakte os, hvis du er interesseret i at få udført VVS-arbejde i højeste kvalitet.

Hos Sandkær VVS i Hvalsø vil du være i centrum gennem hele forløbet. Det er vigtigt for os, at du som kunde er tryg ved at indgå et samarbejde med os. Derfor forventningsafstemmer vi altid med dig, så begge parter er indforstået med alle aftalens detaljer. Vores VVS’ere er altid gennemsigtige, så du altid er fuldt informeret og opdateret – fra start til slut. 

Alle vores medarbejdere har gode menneskelige kompetencer, som med glæde lytter til dine behov og ønsker. Du vil derfor altid opleve at møde håndværkere med et smil på læben, når vi rykker ud til din opgave. 

Virker vores VVS firma i Hvalsø som det rigtige for dig? Så tøv endelig ikke med henvende dig til os på tlf. 23 24 24 24 og få et uforpligtende tilbud til din opgave. 

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Kompetente VVS fagfolk i Hvalsø

  Vores kompetente VVS i Hvalsø er altid klar til at hjælpe dig, når du søger professionelt og veludført VVS arbejde – til både de store og små opgaver.  

  Vi har de seneste 25 år hjulpet mange kunder i Hvalsø med alt slags VVS. Vi kan derfor garantere, at der ikke findes en opgave, som vores specialister ikke kan løse. Du er derfor sikret et godt slutresultat, som matcher dine ønsker, når du vælger os til din opgave. 

  Er du på udkig efter en god pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er vi de rette VVS’ere i Hvalsø, som kan sikre det for dig. Hos os får du kompetent vejledning og sparring på din specifikke opgave. Vi imødekommer dine behov og ønsker, som vil glæde dig langt ud i fremtiden. 

  Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil blive klogere på vores VVS arbejde i Hvalsø. Du kan også læse nærmere om vores services indenfor VVS-faget her på siden. 

  Vores hold af dygtige medarbejdere, kan uden tvivl assistere dig med dit projekt, selv hvis vi ikke har nævnt din specifikke opgave her på siden. Henvend dig allerede i dag og få professionel hjælp til dit VVS arbejde i Hvalsø og omegn. 

  Facebook

  ★★★★★

  Nyt toilet

  Sandkær vender altid tilbage, få timer efter at jeg har kontaktet ham. Skrev på SMS fredag ang. et nyt toilet. Han sendte billeder og fast tilbud en time senere. Og tirsdag står det nye toilet hos os. Hurtigt, rent, og til den aftalte pris…TAK!
  Anne
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Flytning af en radiator og vandudtag

  Kvaliteten på arbejdet er helt i top og Jespers drenge var høftlige og udførte arbejdet professionelt inkl. oprydning. Kan godt anbefale Sandkær VVS.
  Helgi
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  VVS i hele mit hus

  Sandkær VVS udførte et flot stykke VVS arbejde, da jeg byggede mit hus for 12 år siden. Jeg har brugt Sandkær VVS lige siden, og i alle de år har Jesper Sandkær altid overholdt aftaler, altid holdt prisen og altid været meget omhyggelig med at afstemme forventninger, når jeg skulle have udført VVS arbejde.
  Ole
  via Anmeld håndværker
  Google

  ★★★★★

  Fak for god service

  Mange tak for den rigtige gode og hurtige service! Ville helt klart anbefale Sandkær vvs til andre
  Jane
  via Google

  ★★★★★

  Super god service

  Vi har fået lavet vores badeværelse af Sandkær VVS. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Service, kvalitet og kommunikation har været helt i top. Badeværelset er blevet lavet på den aftalte tid til den aftalte pris. Undervejs i forløbet har vi oplevet stor imødekommenhed og fleksibilitet. Jeg vil klart anbefale Sandkær VVS til alle, der står og har brug for en pålidelig og dygtig VVS’er, der også kan stå for totalentreprise.
  Jens
  via Google

  ★★★★★

  Super vvs arbejde

  Udfører perfekt vvs arbejde – til aftalt tid, pris og kvalitet. Anbefaling herfra
  Thøger
  via Google

  Kontakt os for VVS i Hvalsø

  Har vi fanget din interesse med vores VVS i Hvalsø? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 23 24 24 24, e-mail, via vores kontaktformular eller på facebook. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hele året rundt.  

  Vores personale har indgående kendskab og passion for alt VVS arbejde. Du er derfor sikret den bedste rådgivning indenfor feltet, når du kontakter os. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, så du får et tilfredsstillende resultat – hver gang.  

  Vælg Sandkær VVS til til din næste VVS opgave i Hvalsø. Vores medarbejdere møder dig med et smil på læben.   

  Vi glæder os til at høre fra dig. 

  Kendskab og passion for alt VVS arbejde

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Vores VVS Samarbejdspartnere

  Vores VVS Samarbejds-partnere

  Vores faste samarbejdspartnere involverer blandt andre: