VVS Boligforeninger

Med over 25 års erfaring i vvs arbejde for boligforeninger, har vi stort kendskab til udførelse af disse opgaver.
Skal vi stå for vvs service i jeres boligforening? Så kontakt os uforpligtende i dag.

Få en fast serviceaftale i jeres boligforening

Det kan være en rigtig god idé at få en fast serviceaftale i jeres boligforening. At få udført vedligeholdelse og service på boligforeningens vvs installationer af en professionel VVS´er er godt, da det er med til at sikre, at de kan holde mange år frem. På den måde kan en boligforening spare tid og penge på større udskiftninger. 

En uddannet fagmand i VVS har nemlig den rette viden og det håndværksmæssige kendskab til at varetage reparation, service og eftersyn af vvs installationer. Derfor kan vi stå for alt det arbejde, der har med VVS at gøre i jeres boligforening. 

Med mere end 25 års erfaring som autoriseret vvs firma, garanterer vi, at alle opgaver laves grundigt og præcist. Vi går nemlig først, når vi er helt sikre på, at arbejdet er fuldført til punkt og prikke.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Vi samarbejder med boligforeninger

  installering af toilet

  Vi leverer VVS service i boligforeninger

  Uanset om det er akutte opgaver med sanitetsapparater, varmeinstallationer eller blot mindre vedligeholdelse af lignende opgaver, så kan Sandkær VVS hjælpe jer. 

  Vi varetager alle former for vvs arbejde i boligforeninger, og sørger for, at alle opgaver færdiggøres til den aftalte tid. Det er vigtigt for os, da vi lægger stor vægt på høj kvalitet og service, til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. 

  Skulle i være i tvivl om noget, i forhold til at få en serviceaftale hos os, så opfordrer vi jeres boligforening til at kontakte os. Vi sørger for at besvare jeres henvendelse, hurtigst muligt, så vi kan få forventningsafstemt en aftale med jer. 

  Det er også med til at skabe tryghed fra start til slut, hvilke er vigtigt, for at vi kan få skabt et godt samarbejde.

  VVS opgaver i en boligforening

  Sandkær VVS kan varetage alt lige fra eftersyn af radiatorer, målere til service på afløb, sanitetsapparater eller udførelse af et grundigt VVS tjek. Det er blot nogle af de vvs opgaver, som vi kan udføre i en boligforening. 
   
  Vi kan også stå for at renovere badeværelser eller monterer et nyt køkken. Sagt med andre ord, så har vi et stort fagligt kendskab indenfor vvs branchen. 

  Desuden kan jeres boligforening altid forvente høj service og kvalitetshåndværk leveret fra vores dygtige fagmænd. Alle fagkyndige hos Sandkær vvs er faglærte indenfor rette certifikater og uddannelser.
   
  Derfor kan i trygt regne med, at en serviceaftale med os lever op til boligforeningens forventninger.

  VVS serviceaftale til boligforeninger

  Rør

  VVS serviceaftale til boligforeninger

  Rør

  Kontakt os omkring VVS boligforeninger

  Skal jeres boligforening have en serviceaftale med Sandkær VVS? Så er du velkommen til at tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud. 

  Som din foretrukne samarbejdspartner leverer vi nemlig for høj kvalitet og service. 

  Vi sørger for, at jeres ønsker imødekommes, så aftalen lever op til boligforeningens behov.

  Indhent et tilbud